Vi gir bort gavelapper til deg, god jul

til og fra merkelapper

Morsomme gavelapper med vinterlig snømann motiv

Gratis til og fra lapper

Hei, Julen nærmer seg og det er på tide å få pakket inn gaver. Hva er vel bedre enn litt originale til og fra lapper. Jeg har tegnet litt forskjellige vintermotiv og satt tegningene sammen på et a4 ark klart til utskrift.  Vær så god.

Tegningene ble til på min iPad, jeg bruker tegneprogrammet Procreate til snømennene. Procreate gir veldig bra respons og har mange fine pensler slik at man lett får til det utrykket man søker.  Snøfnuggene på tekstsiden er tegnet i programmet SketchBook Pro som lar meg sette opp forskjellig type speiling av tegningen slik at det er lett å tegne symmetriske mønster.

Når du skal printe ut lappene fikk jeg best resultat med litt tykkere papir enn vanlig 80 grams kontorpapir.  Vær oppmerksom på at dersom du lar printeren skalere bildet så vil ikke for og bakside på lappene  matche helt. På min canon printer gikk det fint så lenge jeg skrudde av all form for skalering på printeren.

Lykke til og god jul.

 

merkelapper gave

Her er merkelappene klippet ut

Merkelappene er gratis så lenge det er til personlig bruk.

Dersom du ønsker å trykke lappene for kommersielt bruk, ta kontakt med meg så finner vi en løsning.

Her er link til gavelappene:

Julegaveetiketter til tosidig print fra Torleif i tofo

Tofo

Leave a Reply Text

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *